miercuri, 11 mai 2011

Academia MAGGI răsplătește pasiunea în gastronomie cu o bursă culinară în Marea Britanie!

Începând cu 10 mai 2011, Maggi în colaborare cu Teodora Rogobete, una dintre cele mai populare și admirate persoane din blogosfera culinară din România, au lansat Academia Maggi. Proiectul se adresează oamenilor pasionaţi de gătit, care doresc să îşi dezvolte abilităţile în domeniul gastronomic. Participarea la Academia Maggi îi va ajuta să descopere secrete ale artei culinare şi să înveţe trucuri pentru a prepara rețete inedite, respectând totodată principiile unei alimentații echilibrate. Marele premiu constă într-o bursă la Ashburton Cookery School în Devon, Marea Britanie, recunoscută de BBC Good Food ca Best Cookery School for Skills. Perioada în care se va desfăşura Academia Maggi este 10 mai – 30 iunie.
În perioada 10 - 23 mai, persoanele care doresc să se înscrie sunt invitate să prezinte în minimum 50 de cuvinte şi maximum 200 cuvinte o experienţă personală memorabilă legată de gătit. Dintre participanţi, vor fi aleşi 15 semi-finalişti care vor fi contactaţi pentru un scurt interviu în perioada 25 mai - 26 mai, iar pe 30 mai vor fi anuntaţi cei opt cursanţi ai Academiei Maggi!
Cursurile se adresează începătorilor şi vor avea loc în Bucuresti, în perioada 6-9 iunie şi 13-16 iunie, sub îndrumarea Teodorei Rogobete. Marele câștigator va participa la cursurile Ashburton Cookery School pentru a afla şi a pune în practică secretele unor mese inspirate şi gustoase.
Aceste cursuri sunt specifice nivelului intermediar și oferă o abordare inedită asupra artei culinare, punând accent pe implicare şi abilităţi.
“Atunci când punem pasiune în ceea ce facem, lucrurile devin mai simple și mai frumoase. Cu atât mai adevărat când vine vorba de experienţa de a găti. De aici, a pornit ideea proiectului Academia Maggi. Vrem să fim alături de cei pasionaţi de gătit oferindu-le şansa de a-şi testa şi de a-şi îmbunătăţi abilităţile şi cunoştinţele. Dorim să realizăm acest lucru prin intermediul cursurilor de gătit organizate împreună cu Teodora Rogobete. Astfel, la final, o să îl răsplătim pe cel mai perseverent finalist cu o bursă la una dintre cele mai prestigioase instituții de profil din
Marea Britanie, Ashburton Cookery School”, declară Alina Constantin, Business Manager Maggi.
Pasionaţii de gastronomie vor putea urmări pe blogul lui Teo primul reality show culinar online din România, prezentând evoluția celor opt cursanți în cadrul cursurilor Academiei Maggi, aflați în competiția pentru Marele Premiu.
Pentru mai multe informații referitoare la concurs, participanții pot suna la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale).
Prezent în peste 60 de ţări din întreaga lume, Maggi este unul dintre cele mai importante branduri culinare din România şi face parte din portofoliul Nestlé, lider mondial în industria alimentară. În România, marca Maggi este prezentă prin Maggi Secretul Gustului, Maggi Borş, Maggi Supe, Maggi Cuburi şi Maggi Ideea Zilei.

2 comentarii:

 1. Buna ziua
  Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
  Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 2. As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

  De asemenea daca mai detineti si alte bloguri si doriti putem sa facem schimb de link si cu acelea.

  Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

  O zi buna.

  RăspundețiȘtergere