miercuri, 4 mai 2011

Picnic cu Beko de Ziua Familiei


Ştiai că pe 15 mai este Ziua Familiei? 15 mai a fost instituită Ziua Internaţionala a Familiei în 1993 de către Adunarea Generala a Organizaţiei Naţiunilor Unite, iar în 1994, la propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, a devenit oficial şi Ziua Familiei Române.
Indiferent dacă ştiai sau nu despre existenţa sărbătorii, anul acesta foloseşte-te de acest pretext ca să petreci mai mult timp cu familia sau cu prietenii apropiatţi. Şi, pentru că suntem şi în luna lui Florar, ce mod mai bun de a-ţi petrece această zi specială, dacă nu la iarbă verde? Aruncaţi într-un coş o pătură, ceva bun de mâncare şi îndreptaţi-vă spre cel mai apropiat parc.
La capitolul ceva bun de luat la picnic, Beko îţi recomandă o reţetă specială de strudel cu brânză, pe care o găseşti integral pe www.gatesti-ingenios.ro, alături de o mulţime de sfaturi culinare utile. Strudelul bulgăresc cu brânză se pregăteşte uşor şi rapid şi e gustarea ideală pentru o ieşire la iarbă verde. Ai nevoie doar de foi de plăcintă, brânză, ouă, unt, iaurt şi de cuptorul încorporabil OIG 12100X de la Beko setat la 200 grade Celsius, care va asigura coacerea uniformă a strudelului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu