marți, 10 mai 2011

Cuptoarele care se curata singure

Iti place sa gatesti, dar nu-ti place sa cureti? Electrolux s-a gandit la tine cand a creat cuptoarele dotate cu curatarea pirolitica.
Cuptoarele incorporabile cu curatare pirolitica de la Electrolux sunt motivul pentru care pregatirea mesei pentru cei dragi nu va mai parea o corvoada. Acestea sunt echipate cu un sistem de autocuratare, care poate fi activat de cate ori este nevoie, pentru a-ti usura considerabil munca in bucatarie, transformand-o de fiecare data intr-o activitate relaxanta.
Cum functioneaza piroliza?
Curatarea pirolitica iti ofera posibilitatea utilizarii intensive a cuptorului. Prin selectarea acestei functii, cuptorul este incalzit la 500°C. Aceasta temperatura ridicata arde reziduurile ramase in interiorul cuptorului, transformandu-le in cenusa usor de indepartat cu o simpla laveta umeda, fara niciun alt fel de chimicale.
Sistemul pirolitic iti asigura protectie
Odata selectata functia pirolitica, cand temperatura interioara ajunge la 300°C, usa cuptorului se blocheaza automat, oprind accesul pana in momentul finalizarii procesului, cand temperature scade.
Cuptoarele care au curatare pirolitica Electrolux sunt prevazute cu 4 straturi de sticla, pentru a mentine temperatura exterioara la un nivel normal, evitand astfel orice fel de accidente.
Din cauza temperaturii foarte ridicate din interiorul cuptorului, in timpul curatarii, toate accesoriile, (ghidaje telescopice, tavi si gratare), trebuie indepartate.
Suprafata de email usor de curatat
Electrolux a gasit solutii inovatoare pentru a face cuptoarele cat mai usor de curatat. Cuptoarele cu aceasta suprafata au in interior un strat gros din email, ce faciliteaza indepartarea grasimii si scurgerea acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu