miercuri, 1 august 2018

Intervenții ISU, în Slatina, după ploile de ieri

Ploaia cazuta aseara la Slatina, în cantitati mari, de 60 de litri pe metrul patrat, transformat strazile si trotuarele în adevarate râuri, canalizarea orasului neputând prelua o cantitate atât de mare de apa într-un timp foarte scurt si inundând mai multe gospodarii si sediul Registrului Comertului.


Inundatii au fost si în localitatea Milcov Vale, unde pârâul Urlatoarea si-a iesit din matca. Pompierii au actionat toata noaptea pentru asanarea apei din curtile oamenilor.

Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, Alin Basasteanu, în aceasta dimineata, pompierii înca intervin în Slatina, pentru asanarea apei dintr-o gospodarie de pe strada Canal Sopot. Pompierii militari au intervenit cu pompe, înca de aseara, în mai multe curti de pe strazile Plevnei, Banului si Cuza Voda din Slatina, dar si la sediul Registrului Comertului, pentru asanarea apei dintr-o încapere.

S-a actionat si pe strada Canal Sopot, unde mai multe curti au fost inundate, dar si pe strazile Gradiste si Tudor Vladimirescu.

La datorie s-au aflat, în mai multe zone ale Slatinei, aflate sub ape, si toate echipele de interventie ale Companiei de Apa Olt. (RADOR)

Pintea: În România sunt doar șase paturi care au condiții pentru pacienții arși
Unui pacient de la un centru de recuperare i s-au smuls ochii
Terapia cu oxigen hiperbaric, pe lista de priorități a Spitalului de Recuperare Cluj-Napoca

3 comentarii: