joi, 5 mai 2011

"Menu de Cannes" la Festivalul de film

Electrolux, partener al Festivalului International de Film de la Cannes, dezvaluie detalii despre pavilionul Agora, care va gazdui o serie de evenimente oficiale in cadrul celei de-a 64 editii a festivalului. Astfel, in acest pavilion se vor desfasura ceremonia de debut si ceremonia de incheiere a festivalului, cina omagiu, precum si cinele oficiale.
Pavilionul Agora Electrolux va fi amplasat pe plaja, de-a lungul zonei in care va avea loc festivalul propriu-zis. Spatiul va gazdui, de asemenea, in exclusivitate mondiala, prima competitie Electrolux “Menu de Cannes” (Meniu de la Cannes). Astfel, experti recunoscuti in gastronomie si lifestyle vor gati pentru Juriul Oficial al Festivalului International de Film, intr-o competitie menita sa puna in valoare indemanarea acestora in pregatirea mancarii, in design si stil. Toti participantii prezenti in Agora vor putea sa urmareasca bucatarii in actiune, cum pregatesc vor putea vedea cum pregatesc acestia meniuri la standarde Michelin pentru toate evenimentele oficiale din cadrul Festivalului, inclusiv pentru serile de gala.
In Europa, Electrolux are o istorie in stransa legatura cu domeniul gastronomic si de design si transmite acest mesaj catre consumatori prin asocierea cu Festivalul de la Cannes, cel mai potrivit spatiu de manifestare a stilului si glamour-ului.
Neil Gannon, Director de Expertiza in Marketing Electrolux, a declarat: “Este o onoare pentru Electrolux sa devina partener al Festivalului de la Cannes si suntem fericiti sa devenim parte din traditiile istorice ale acestui eveniment marcant. Electrolux are o experienta indelungata de colaborare cu oameni care transforma luarea mesei in momente unice si suntem incantati sa avem acum si o prezenta fizica in La Croisette din Cannes, care este intruchiparea luxului”.
Samuel Faure, Director de Parteneriate in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, a declarat: “Ne bucuram sa primim Electrolux in clubul exclusivist al partenerilor si sa cream impreuna un concept original de primirea actorilor, concentrat pe stilul lor de viata.”
Festivalul International de Film de la Cannes va avea loc in perioada 11 – 22 mai 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu