miercuri, 1 august 2018

Intervenție ISU, la Vidra, în cursul nopții

Conform unei situatii prezentata în cursul diminetii de ISU Vrancea, la Vidra, în cursul noptii trecute, un podet a fost spart cu ajutorul unui excavator pentru scurgerea apei din gospodarii. Tot în cursul noptii, DN 2D, afectat de ape, a fost redeschis circulatiei. În cursul diminetii, pompierii militari au fost solicitati la Vidra si actioneaza cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o motopompa remorcabila la evacuarea apei din curtea si beciul unei gospodarii, în satul Burca, comuna Vidra.


Bilantul interventiilor din Vrancea începând cu seara trecuta, este, conform ISU, urmatorul:
Pompierii militari au fost solicitati sa intervina pentru evacuarea apei din patru gospodarii în satul Burca, comuna Vidra si la o gospodarie în satul Sârbi, comuna Tifesti.
Astfel, în satul Burca, comuna Vidra au fost afectate : 2 locuinte, un garaj si patru curti; în satul Sârbi, comuna Tifesti a fost evacuata apa dintr-o curte.

La aceasta ora fortele de interventie ISU din cadrul Statiei de Pompieri Vidra actioneaza cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o motopompa remorcabila pentru evacuarea apei din beciul si curtea unei gospodarii în satul Burca, comuna Vidra.
La interventii au actionat în sprijin si serviciile voluntare pentru situatii de urgenta din comunele Vidra si Tifesti. (RADOR)

Malpraxisul medical, între victimizare, adevăr, câștig și soluționare. Care este aportul medierii în acest context și ce rol sunt dispuși să joace asiguratorii
10 spitale din Cluj vor primi 5 milioane lei din partea Primăriei, a declarat Emil Boc la radio
„Ajută-i să trăiască fiecare zi ca şi cum NU ar fi ultima” – HOSPICE lansează campania de 2% pentru cei diagnosticaţi cu o boală incurabilă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu